Actueel
Passieprogramma

Traditiegetrouw verzorgt Quartz in december zijn inmiddels bekende Muzikale Kerstmeditatie, een afwisseling van a capella kerstmuziek en poëtische impressies.

Dit jaar ís het thema 'Van Leegte naar Licht'. Het is het verhaal van hoopvolle verwachting, het bezoek van de engel Gabriël aan Maria, het geboortemysterie en het bezoek van herders en wijzen.

Quartz voert het programma uit met drie stemmen (zie bijgaande foto) en u hoort werken van o.a. Cristóbal de Morales, Mariano Garau, Gustav Holst, Edgar Pettman en Nikolai Kedrov.

U kunt genieten van deze warme musische kerstsferen op zaterdag 19 december, 15.30 uur, St. Nicolaaskerk (Parochiekerk) te Heythuysen
De toegang is gratis, na afloop is er gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage.
Omdat er slechts een dertigtal bezoekers toegestaan is in de kerk, dient u zich vooraf per mail aan te melden bij Hans Knippenberg: famknippenberg@planet.nl. U krijgt zo snel mogelijk bericht of er nog plekken beschikbaar zijn.

Hieronder de zegenbede zoals die tijdens de Kerstmeditatie van 2017 en 2018 te horen was: 'A Clare Benediction' van John Rutter.

A Clare Benediction - John Rutter